ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator OPVVV - Databáze produktů

Projekt

Název projektu

Registrační číslo

Výzva

Operační program

Detail produktu

Název produktu

Zaměření

Rok vydání

Klíčová slova

Hodnocení

)

Popis produktu

Soubory produktu

Autor: David Vaněček, Marek Nevosad Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, zdravotnická oblast - metodika - metodika pro práci s vytvořenými otevřenými digitálními zdroji, účelem dokumentu je pomoci pedagogům/studentům pracovat s těmito materiály, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ.
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Jiné
Autor: Mgr. Marie Martiňáková Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - nutriční edukace u vybraných onemocnění střev - studijní materiál včetně obrázků, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, nutriční postupy při idiopatických střevních zánětech, komplikace, praktická přípřava, edukace nemocného do domácího léčení
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Světlana Lisová, Bc. Tomáš Ulč, DiS Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - nemoci a výživa - studijní materiál včetně obrázků a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, onemocnění obezity v dospelém i dětském věku, metabolický syndrom, poruchy příjmu potravy, vybrané psychiatrické nemoci, léčebná výživa
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Fyziologie výživy (Staženo 3 x)
Autor: Bc. Martina Korejčková, DiS., MUDr. Hedvika Bartošková Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - fyziologie výživy - studijní materiál včetně obrázků, úkolů a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, základní složky výživy, význam pro organismus, stavba a funkce trávicího systému, trávení, vstřebávání živin, metabolismus
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Jana Eliášová Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - nutriční edukace v diabetologii - studijní materiál včetně videí a obrázků, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, edukační činnost v diabetologii, patofyziologie, terapie onemocnění, úloha výživy, specifika
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Soňa Galušková, Mgr. Petra Nováková, DiS. Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - nemoci a výživa - studijní materiál včetně obrázků a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, ortogeneze člověka od narození až po zánik, charakteristika jednotlivých období, specifické onemocnění pro daná období, léčebná výživa
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Potravinářská chemie (Staženo 8 x)
Autor: Ing. Zuzana Vargová, Ph.D., MBA Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - potravinářská chemie - studijní materiál včetně obrázků, animací a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, potravinářská chemie, potraviny, technologie
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Nina Ščerbová Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - farmaceutické výrobky jako doplněk stravy - studijní materiál včetně videí, interaktivních cvičení a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, doplňky stravy, rozdíly mezi doplňkem stravy a léčivým přípravkem, vitamíny, minerální látky, omega-3 nenasycené mastné kyseliny, rizika nadměrného užívání doplňků léků
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: PhDr. Vladimíra Horáková Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - latinská terminologie - studijní materiál včetně animací, interaktivních prvků a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální oborové názvosloví, lékařská terminologie, latina
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Výživa ve sportu (Staženo 9 x)
Autor: Mgr. Andrea Křížová Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - výživa ve sportu - studijní materiál včetně příkladů a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, výživa ve vytrvalostním sportu, výživa v silovém sportu, makroživiny, mikroživiny, bílkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny, minerální látky, pitný režim, suplementy, jídelníčky
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Jana Eliášová, Mgr. Marie Martiňáková Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - edukace v praxi nutričního terapeuta - studijní materiál včetně obrazků a prezentací, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, edukační činnost, složky edukačního procesu, základy motivace, komunikace jedince, edukační plány v oblasti výživy
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Marie Martiňáková Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - alternativní výživa - studijní materiál včetně obrázků, úkolů a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, základní informace z alternativní výživy, sestavování jídelních lístků, paleo strava, veganství, raw strava
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Andrea Křížová Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - technologie přípravy pokrmů - studijní materiál včetně videí a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, praktická příručka, příprava teplých pokrmů s praxí, recepty, hovězí maso, vepřové maso
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Lisová Světlana, Mgr. Petra Nováková, DiS. Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - nemoci a výživa - studijní materiál včetně videí, obrázků a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, onemocnění systému vylučovacího, respiračního a kardiovaskulárního, léčebná výživa
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Mgr. Jana Eliášová Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - výživová doporučení - studijní materiál včetně videí, interaktivních cvičení a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, aplikace výživových doporučení, nutriční péče, nutriční poradenství, skupiny zdravých a nemocných v oblasti poskytování stravovacích služeb, v klinické praxi, v oblasti veřejného zdraví
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Bc. Tomáš Ulč, DiS., Mgr. Soňa Galušková Autor: neudeven
Popis: Formát dokumentu - PDF soubor, internetový odkaz, zdravotnická oblast - nemoci a výživa - studijní materiál včetně obrázků a testovacích otázek, účelem dokumentu je pomoci studentům naučit se danou problematiku, také slouží jako podklad pro učitele, cílovou skupinou jsou studenti VOZŠ, frontální výuka, chirurgická, infekční, onkologická onemocnění, léčebná výživa, umělá výživa
Licence: Creative Commons 4.0 - zachovejte licenci
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory